Een eenvoudige sleutel voor frietkraam voor feestje onthuld

Hetgeen nemen wij mee als u hebt gekozen om ons Patatkraam over Frietfestijn.nl te huren in Rotterdam? U en de klanten moeten plezier hebben van de meest smakelijke snacks en verleidelijk krokante friet.

Organiseer jouw binnenkort ons event huwelijksinzegening ofwel ander evenement en wensen zijn je jouw gasten laten plezier hebben over een lekkerste frietjes?

Frietfeest.nl is specialistisch in het verzorgen over catering aangaande friet en snacks op locatie in enorm Nederland. Wij onderhouden de catering voor groepen vanaf 35 mensen. Frietfeest.nl is uw partner voor ons geslaagd evenement. U dan ook bezit voor het selectie uit verscheidene menu’s.

Dus tevens wanneer mensen voor een 2e (of 3e keertje) terugkomen voor nóg ons lekkere snack, wordt die alsnog steeds in een frisse en schone frietkraam gebakken. En uiteraard ruimen we na afloop dit afval op. Alles draait om tevredenheid!

Onze omvangrijke Frietwagen KRAAM kan een grootste evenementen aan. Met een omvangrijke capaciteit mogen we grotere groepen gasten tegelijkertijd met verse friet voorzien. Perfect geschikt voor al die denkbare omvangrijke evenementen, feesten, partijen, concerten op plaatsen door volkomen Holland.

Betaling geschiedt na afloop A CONTANT, betalingen per bank dienen vooraf herkenbaar te zijn bijgeschreven, anders mogen we u dan ook tot mijn spijt geen diensten verlenen.

De snacks in de wagen moeten immers koel gehouden geraken, anders kun je het overschot na het evenement weggooien.

Tanken betreffende extra hoge korting? Heden kan zijn de feestelijke opening van Esso een Meern. Bekijk er alles aan op ow.ly/YwKs30gMXoK 5 maanden ago Hetgeen was het toch knusjes
sfeervol voor Leidens Ontzet aan het begin over een maand :D! #snackmobiel pic.twitter.com/tt8LWTLJ7f 6 maanden ago Het is nationale kroket dag!

Onze aantrekkelijke prijzen zijn inclusief de benodigde producten, een collegas en een frietwagen met huis. Kan zijn een locatie niet zo vervolgens twintig kilometer over Eindhoven? Dan hoeft u ook nog eens geen reiskosten te betalen.

Onze frietwagen in regio Brabant heeft enkel eersteklas producten over. De snacks en friet, welke dagelijks vers uitgesneden wordt, geraken gebakken in 100 % vegetaal frituurvet.

Verschillende willen juist alweer veel keuzemogelijkheden. Voor een ieder mag ons vriendelijk menu gemaakt worden, waarop tevens een prijzen vriendelijk geraken. In een meeste gevallen staat het eerstvolgende op het menu:

Wil jij een breedvoerig menu betreffende verscheidene soorten friet, al die snacks, dranken en desserts? Dan betaal je logischerwijze meer. Voor elk budget is daar hetgeen wil je meer info geoorloofd. Wil jij precies weten wat het zal onkosten? Aarzel vervolgens ook niet en neem regelrecht contact op.

Vul onderstaand de gegevens in en krijg ieder mail ons prijsopgave. Wij zullen u dan ook hierna uitproberen binnen 12 uur te contacten ieder smartphone of via een email. Bedankt voor uw interesse!

Indien wij bij u dan ook starten op het afgesproken tijdstip, vervolgens verzoeken wij u dan ook, teneinde uw gasten zoveel mogelijk achter mekaar deel te laten nemen met de frietwagen, zodat wij iedereen zo snel mogelijk mogen voorzien.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Een eenvoudige sleutel voor frietkraam voor feestje onthuld”

Leave a Reply

Gravatar